Informationsmøde om medlemskab af Nordic Payments Council

Nordic Payments Council (NPC) holder et informationsmøde i samarbejde med Finans Danmark::

 

Tirsdag den 20. august 2019, kl. 13.00-15.00

i Finans Danmark, Amaliegade 7, 1256 København K.

 

NPC er etableret som en selvstændig non-profit forening af de nordiske bankforeninger, herunder Finans Danmark. NPC vil eje og videreudvikle nye nordiske betalingsformater (schemes), som kan understøtte betalinger i de nordiske lande. Hovedformålet med NPC er at harmonisere betalingsstandarderne i Norden. Du kan læse mere om NPC her. På informationsmødet kan du høre mere NPC og medlemskab af foreningen. Fra NPC vil Jenny Winther, Secretary General, NPC være til stede.

 

Alle er velkomne til arrangementet. Arrangementet foregår på engelsk. Der vil være mulighed for at deltage i en uformel frokost i forbindelse med arrangementet.

 

Du kan tilmelde dig arrangementet her, senest fredag den 16. august.

 

Du er velkommen til at tage en kollega med for hvem, emnet måtte have interesse – du skal blot tilmelde via ”Tilføj flere” under "Tilmelding".

 

Hvis du ikke har mulighed for at være fysisk til stede, vil det være muligt at deltage i arrangementet via webcast - dette vælger du i tilmeldingsforløbet. Du kan se, hvordan du tilgår webcast i venstre side under "Info om webcast".

  

Om formiddagen samme dag har du desuden mulighed for at høre mere om den offentlig høring fra Nordic Payments Council om nye nordiske betalingsformater. Du kan tilmelde dig det andet arrangement her

Med venlig hilsen

 

Finans Danmark 

Finans Danmark - Amaliegade 7 - 1256 København K - 33701011