Informationsmøde om offentlig høring fra Nordic Payments Council om nye nordiske betalingsformater

Nordic Payments Council (NPC) holder et informationsmøde i samarbejde med Finans Danmark:

 

Tirsdag den 20. august 2019, kl. 10.00-12.00

i Finans Danmark, Amaliegade 7, 1256 København K.

 

På informationsmødet kan du høre mere om den offentlige høring af nye nordiske betalingsformater, som NPC har udsendt og stille spørgsmål til det udsendte høringsmateriale. De nordiske betalingsformater kan på sigt erstatte de nuværende danske beskrivelser af betalingsformater, som blandt andet består af håndbøgerne for clearingerne (Sum-, Intradag- og Straksclearingen) og de tilhørende formatbeskrivelser.

 

Høringsfristen for kommentarer til NPC er 6. september 2019.

 

Alle er velkomne til arrangementet, som vil foregå på engelsk. Fra NPC vil Jenny Winther, Secretary General, NPC være til stede. Der vil være mulighed for at deltage i en uformel frokost i forbindelse med arrangementet.

 

Du kan tilmelde dig arrangementet her, senest fredag den 16. august.

 

Du er velkommen til at tage en kollega med for hvem, emnet måtte have interesse – du skal blot tilmelde via ”Tilføj flere” under "Tilmelding".

 

Hvis du ikke har mulighed for at være fysisk til stede, vil det være muligt at deltage i arrangementet via webcast - dette vælger du i tilmeldingsforløbet. Du kan se, hvordan du tilgår webcast i venstre side under "Info om webcast".

  

Du kan læse mere om NPC og den offentlig høring på NPC’s hjemmeside: https://www.nordicpaymentscouncil.org/

 

Om eftermiddagen samme dag har du desuden mulighed for at høre mere om medlemskab af Nordic Payments Council. Du kan tilmelde dig det andet arrangement her

 

Med venlig hilsen

 

Finans Danmark 

 

Finans Danmark - Amaliegade 7 - 1256 København K - 33701011